Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

30% niže cene fontana za enterijer

i besplatna dostava na vašu adresu!

Sobne fontane

Sobna fontana i za vaš stambeni i poslovni prostor

 unikatne-fontane-za-enterijerunikatne-fontane-za-enterijerU ateljeu za izradu fontana Bistrica i dalje nastaju unikatni modeli koji se odlikuju savršenom kompozicijom prirodnih materijala. Sada za vas imamo izrađene i unikatne fontane - bašte. Fontana koja u svojoj kompoziciji ima i prostor u kojem su zasađene prirodne biljke - sukulenti kojima je za rast potrebno vrlo malo vode. Svaka naša izrađena fontana za stambeni ili poslovni prostor može po vašem zahtevu biti modifikovana u fontanu - baštu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Sobne fontane - kod vas za 2 do 5 dana

U našem katalogu sobnih stonih fontana uvek imate kvalitetnu ponudu, od minijaturnih stonih fontana prečnika 20 cm koje možete postaviti na radni sto ili drugi deo nameštaja, do većih sobnih fontana koje možete postaviti na pod ili postolje.

Sve sobne fontane iz kataloga možete naručiti telefonom pozivom na broj autora Zlatka Jorgića +381 (0)65 549 6388 ili slanjem poruke na e-mail adresu office@fontana.in.rs.

 

Naručena fontana kod vas može biti već za 2 do 5 dana od trenutka naručivanja. Fontanu šaljemo kurirskom poštom ukoliko to njen oblik i veličina omogućuju. Veće modele sobnih stonih fontana mi dostavljamo na Vašu adresu. Naravno, moguća je i lično preuzimanje u našem ateljeu. Svaka izrađena fontana iz kataloga ima svoj video link na našem YouTube kanalu - Atelje Bistrica.


 

 

Sobne fontane ne predstavljaju samo ukras već mnogo više od toga. Imate priliku da po značajno nižoj ceni od 30% i besplatnom dostavom iz našeg kataloga odaberete model fontane koji je adekvatan vašem prostoru. Količina je ograničena jer se radi o unikatnim fontanama od prirodnih materijala.