Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Sobne fontane

Sobna fontana za vaš stambeni i poslovni prostor 


fontana-kliofontana-klioU ateljeu za izradu fontana Bistrica i dalje nastaju unikatni modeli koji se odlikuju savršenom kompozicijom prirodnih materijala. Sada za vas imamo izrađene i unikatne fontane - bašte. Fontana koja u svojoj kompoziciji ima i prostor u kojem su zasađene prirodne biljke - sukulenti kojima je za rast potrebno vrlo malo vode. Svaka naša izrađena fontana za stambeni ili poslovni prostor može po vašem zahtevu biti modifikovana u fontanu - baštu. 

Novo u našoj ponudi

Fontane sa postoljem. Za svaki naš model fontane za enterijer možemo po vašem  zahtevu da izradimo adekvatno postolje koje se potpuno uklapa u vaš ambijent. Postolja izrađujemo od kompozitnog kvarcnog kamena, mermera, granita, drveta ili kovanog gvožđa.

Na fotografiji je fontana za enterijer model Klio na postolju od kompozitnog kvarcnog kamena, visine 60 cm.

 

 

 

 

 

 

 


 Sobne fontane - kod vas za 2 do 5 dana

U našem katalogu sobnih stonih fontana uvek imate kvalitetnu ponudu, od minijaturnih stonih fontana prečnika 20 cm koje možete postaviti na radni sto ili drugi deo nameštaja, do većih sobnih fontana koje možete postaviti na pod ili postolje.

Sve sobne fontane iz kataloga možete naručiti telefonom pozivom na broj autora Zlatka Jorgića +381 (0)65 549 6388 ili slanjem poruke na e-mail adresu office@fontana.in.rs.

 

Naručena fontana kod vas može biti već za 2 do 5 dana od trenutka naručivanja. Fontanu šaljemo kurirskom poštom ukoliko to njen oblik i veličina omogućuju. Veće modele sobnih stonih fontana mi dostavljamo na Vašu adresu. Naravno, moguća je i lično preuzimanje u našem ateljeu. Svaka izrađena fontana iz kataloga ima svoj video link na našem YouTube kanalu - Atelje Bistrica.


 

 

Stone fontane za stambeni i poslovni prostor spremne za dostavu - 2 do 5 dana, kurirskom poštom ili našim vozilom. 8 modela u promotivnoj podaji sa popustom od 20 do 50%.