UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Feng Shui unikatne skulpturne fontane

Fontana feng shui  - funkcionalni ukras za Vaš prostorfontana-anastasia-feng-shui-fontanafontana-anastasia-feng-shui-fontana

Stona sobna fontana Anastasia pripada feng shui modelima fontana svojom konstrukcijom i elementima. Fontana Anastasia izrađena je od bakarnog stuba i staklene posude ukrašene prirodnim kamenom oblutkom u više boja. Voda izvire na vrhu bakarnog stuba i sliva se niz njega uz prelep žubor do posude fontane. Fontana Anastasia je visoka 38 cm, veličina posude je 40 x 40 cm, težina fontane je 7 kg. 

Karatkteristika fontane Ares je velika površina pod vodom koja se sliva, tako da je ona zaista veliki generator vlaženja i jonizacije vazduha. Fontanu Anastasia možete postaviti na neki komad nameštaja ili na za to pripremljeno postolje na podu vaše sobe, terase ili kancelarije.

Pored sobne  fontane Anastasia izradio sam još mnogo modela koji se mogu videti u katalogu fontana.

U katalogu promotivne prodaje fontana možete videti i odmah naručiti fontane koje su izrađene i Vaš model može biti kod Vas u roku od 24 sata. Sve ostale modele sobnih fontana možete naručiti i ja ću ih izraditi u roku koji zavisi od kompleksnosti izrade.

U ateljeu Bistrica nastaju unikatni modeli feng shui Fontana koji mogu zadovoljiti i najprobirljivije ukuse kupaca. Materijali od kojih su fontane izrađene garantuju dug period rada i lako održavanje.


 

 

Feng Shui fontane za enterijer - dostava u roku od 24 sata na vašu adresu!