UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Dvorišne fontane - modeli za 2021 godinu

Rezervacijom fontane do velikih popusta u kupovini

        fontana-dionis-model-za-2021fontana-dionis-model-za-2021Veliki izbor fontana u našem velikom katalogu pruža Vam mogućnost da prepoznate i odaberete model koji odgovara ambijentu Vašeg dvorišta. Mi smo od ove godine uveli mogućnost rezervisanja određenog modela fontane za prolećnu ugradnju gde Vi možete u dogovoru sa nama da ostvarite značajne popuste na izradu i ugradnju fontane. Dovoljno je da nam se obratite bilo kojim kanalom komunikacije koji su navedeni na našem sajtu i Vi ćete od nas dobiti personalizovanu ponudu za fontanu koju izaberete.

Ugradnja naših fontana za dvorište je krajnje jednostavna i mi smo za Vas pripremili kratko uputstvo koje Vam svakako može pomoći u samoj pripremi. Suština je da ugradnja naših fontana ne zahteva velike višednevne građevinske radove i da samo postavljanje za rad traje do 30 minuta.

Modeli fontana u katalogu su eksponati koji se nalaze na stanju ili su već ugrađeni. Vi možete naručiti bilo koji model u dimenzijama koje odgovaraju Vašem prostoru, birate dezen fontane ili ćemo za Vas izraditi idejno rešenje potpuno novog modela fontane za dvorište. 

Galerija fontana za dvorište koje se nalaze na stanju - isporuka za 24 sata!