Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Fontane za poslovni prostor

Ugodni trenuci korisnika vaših usluga uz žubor vode naših skulpturnih fontana

Vodeni zid i logo vaše firme - umetnost i marketing


Moderne_fontane_za_poslovni_prostorModerne_fontane_za_poslovni_prostorAtelje „Bistrica“ bavi se izradom skulpturnih unikatnih fontana svih formata, od velikih kompozicija do malih fontana – minijatura. Fontane koje izrađujemo su od prirodnih materijala, kamena, grnčarije, kovanog gvožđa, drveta i biljaka kao ukras fontane. Odabir materijala i oblik fontana koje izrađujemo uz konsultacije sa savetnikom za enterijer i feng shui (opciono) garancija su da će Vašim korisnicima usluga biti još prijatnije u Vašem prostoru i da će pored Vašeg ukupnog kvaliteta usluga i fontane biti prednost u odnosu na Vašu konkurenciju. Fontane za poslovni prostor moraju zadovoljiti posebne kriterijume prostora gde se nalaze. Na primer u zdravstvenim ustanovama žubor vode treba biti blag i skoro neprimetan, u ugostiteljskim objektima mora da prati enterijer (etno stil - etno fontana), u holovima hotela takođe prati stil enterijera ali mora da poseduje pečat koji će dati prepoznatljivost ukupnom prostoru. Tipična fontana za poslovni prostor je vodeni zid od bakra Andalusia sa fotografije koja može stajati na zidu ili određenom postolju.

Za Vaš poslovni prostor uvek možemo za vas izraditi vodeni zid od metala (bakar, mesing...) ili od granita u dezenu koji odgovara vašem ambijentu. 

U našoj ponudi uvek možete pronaći fontanu za vaš poslovni prostor koja je izrađena i ukoliko nju odaberete i naručite mi ćemo je dopremiti u roku od 24 sata i pustiti je u rad. U našem katalogu fontana možete videti i odabrati model koji ćemo za vas izraditi, identičan ili sa promenama po vašem zahtevu, i naravno, za vas možemo osmisliti potpuno nov model fontane adekvatan vašem poslovnom prostoru. 

Kupovinom naše fontane vi obezbeđujete i besplatne usluge naših savetnika za enterijer i feng shui (opciono) koji će svojim savetima predložiti i mesto postavljanja fontane i biljke koje je mogu dodatno ukrasiti.
Kupovinom naše skulpturne fontane vi obezbeđujete vašim korisnicima usluga savršen ambijent za boravak uz opuštajući žubor vode.