Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

O nama 

Vaš ambijent i ideja za unikatnu fontanu projektovanu za vas

radovi_fontane_bistricaradovi_fontane_bistricaPoštovani posetioci,

dobro došli na našu stranicu koja je osmišljena kako bi se Vi upoznali sa hronologijom postojanja ateljea Bistrica i našim radom na izradi fontana. Rad na izradi fontana započet je 2010. godine sa sedištem u mestu Bare pored Kragujevca. Od samog početka rada na izradi fontana jedan od ciljeva bio je uspostaviti poslovne kontakte sa kvalitetnim saradnicima i dobavljačima kvalitetnih materijala. Rezultat našeg rada i saradnje sa njima je nama impozantan broj od oko 500 modela izrađenih fontana. Od svih izrađenih modela ne postoje dva ista modela. Naš se rad zasniva na izradi unikata i osmišljavanju novih modela.

Kako smo našim radom izašli van granica Srbije?

Mi ne izrađujemo fontane po šablonu već po izgledu i kompoziciji Vašeg ambijenta. Tako su nastali i najlepši modeli fontana kojima se danas ponosimo, mi koji smo ih stvorili, kao i naručioci koji uživaju u njihovom izgledu i žubor vode. Prva fontana iz našeg ateljea koja je isporučena van granice Srbije je model Perla. Nalazi se u istoimenoj galeriji u gradu Korčuli u Hrvatskoj.

fontana_perla_korculafontana_perla_korcula

 

Zatim nastaje i model Punta koja se nalazi u istoimenom restranu pored Rovinja, na samoj obali Jadranskog mora. Zaista je privilegija stvarati za ovakve čarobne aambijente.

fontana_punta_rovinjfontana_punta_rovinjNaš rad na izradi fontana odlikuje jednostavnost održavanja i servisiranja, što je garant za njihov dug radni vek. Mi smo uvek raspoloženi za Vaš poziv da pomognemo u izradi idejnog rešenja za uređenje prostora i izrade unikatne fontane. To je uvek proces kroz koji zajedno prolazimo do krajnje realizacije.