Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

O nama 

Vaš ambijent zavređuje unikatnu fontanu osmišljenu po njegovim elementima

 


radovi_fontane_bistricaradovi_fontane_bistricaRad na izradi unikatnih fontana započeli smo 2010. godine. Prvi modeli fontana izrađeni su za enterijer, nizale su se kompozicije od prirodnih materijala, keramike, granita, mermera i metala. Nakon desetine izrađenih modela za enterijer započeli su da pristižu zahtevi za izradu većih modela, za dvorište i poslovne prostore. 

Za nas je to bio nov i veliki izazov. Zahvaljujući saradnicima, pre svega na obradi granita i mermera, započeli smo izradu fontana modernog dizajna, što je pokazalo se bio pravi odabir zahvaljujući vama, naručiocima naših radova. 2016. godina je za naš rad prelomna. fontana-perla-korculafontana-perla-korculaAprila 2016. godine naručena je prva fontana van granica Srbije. Naručena je izrada unikatnog modela Perla, na fotografiji ove stranice, koja se i danas nalazi u istoimenoj galeriji u Korčuli, na ostrvu u Hrvatskoj. Od Perle nizali su se naručeni modeli kojima danas zaista možemo da se pohvalimo.

Za nas je bila privilegija da stvaramo potpuno nove unikatne modele i njihov broj je do danas dostigao cifru od oko 550 fontana!

Vremenom smo kroz naš rad susretali i saradnike koji se bave sličnim poslom, uređenjem prostora, tako da danas možemo da ponudimo naručiocima i mnogo više detalja pored same izrade fontane.

Posebnu pažnju pridajemo da način izrade fontana obezbedi jednostavno održavanje i servisiranje, što pored kvalitetnih materijala garantuje dug radni vek fontana.

Granitne i mermerne fontane u našoj ponudi zauzimaju posebno mesto, pored modernog dizajna, tako i zbog svoje dugovečnosti ukoliko se održavaju po našim uputstvima.