Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

30% niže cene fontana za enterijer

i besplatna dostava na vašu adresu!

O nama 

Vaš ambijent zavređuje unikatnu fontanu osmišljenu po njegovim elementima

 


radovi_fontane_bistricaradovi_fontane_bistricaRad na izradi unikatnih fontana započeli smo 2010. godine. Prvi modeli fontana izrađeni su za enterijer, nizale su se kompozicije od prirodnih materijala, keramike, granita, mermera i metala. Nakon desetine izrađenih modela za enterijer započeli su da pristižu zahtevi za izradu većih modela, za dvorište i poslovne prostore. 

Za nas je to bio nov i veliki izazov. Zahvaljujući saradnicima, pre svega na obradi granita i mermera, započeli smo izradu fontana modernog dizajna, što je pokazalo se bio pravi odabir zahvaljujući vama, naručiocima naših radova. 2016. godina je za naš rad prelomna. Aprila 2016. godine naručena je prva fontana van granica Srbije. Naručena je izrada unikatnog modela Perla, na fotografiji ove stranice, koja se i danas nalazi u istoimenoj galeriji u Korčuli, na ostrvu u Hrvatskoj. Od Perle nizali su se naručeni modeli kojima danas zaista možemo da se pohvalimo.

Za nas je bila privilegija da stvaramo potpuno nove unikatne modele i njihov broj je do danas dostigao cifru od oko 400 fontana!

Vremenom smo kroz naš rad susretali i saradnike koji se bave sličnim poslom, uređenjem prostora, tako da danas možemo da ponudimo naručiocima i mnogo više detalja pored same izrade fontane.

Posebnu pažnju pridajemo da način izrade fontana obezbedi jednostavno održavanje i servisiranje, što pored kvalitetnih materijala garantuje dug radni vek fontana.

Granitne i mermerne fontane u našoj ponudi zauzimaju posebno mesto, pored modernog dizajna, tako i zbog svoje dugovečnosti ukoliko se održavaju po našim uputstvima.