UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Katalog unikatnih fontana 

Od stonih minijaturnih fontana do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor 


fontana-barcelona-dvoristefontana-barcelona-dvoristeKatalog fontana izrađenih u ateljeu Bistrica koji je pred Vama predstavlja izbor različitih modela izrađenih od odabranih najkvalitetnijih prirodnih materijala. Pokušali smo da u katalog unesemo sve bitne podatke o fontani, dimenzije, težinu, rok izrade i naravno cenu. Ovako izrađen katalog Vama u svakom slučaju olakšava izbor u odabiru fontane i samu kupovinu.

 

Fontanu možete naručiti pozivom na broj telefona 065 549 63 88, gde će Vam se javiti lično autor fontana Zlatko Jorgić, ili sms porukom i aplikacijom Viber na isti broj. Možete poslati i e-mail na adresu office@fontana.in.rs sa upitom ili porudžbinom. Svaka naša fontana ima veliki broj fotografija i film o načinu rada.

Kako dopremamo fontanu na Vašu lokaciju?

Male sobne stone fontane na vašu adresu šaljemo kurirskom službom. Fontana je uvek kvalitetno upakovana tako da u toku transporta ne očekujemo probleme koji bi doveli do oštećenja. Velike fontane i fontane srednje veličine mi dovozimo na Vašu adresu. Troškovi dostave u obe varijante su po cenovniku kurirske službe.

Kako ugraditi fontanu za dvorište?

Ugradnja fontane koju ste naručili kod nas je vrlo jednostavna uz malo radova na pripremi terena u Vašem prostoru. Napisali smo kratko opšte uputstvo za pripremu terena za fontanu za dvorište, ali uvek postoje specifičnosti koje usaglašavamo zajedno sa Vama. Najčešće se radi o pripremi betonskog postolja za fontanu i dovođenje podzemnog kabla za priključak od 220V za napajanje pumpe za fontanu. Odabirom naše fontane izbegavate velike građevinske radove i kopanja po dvorištu što znatno skraćuje vreme ugradnje i smanjuje ukupnu cenu izrade fontane za dvorište.

Naručivanje fontana iz celog sveta?

Naše fontane se već nalaze u lepim stanovima, kućama, hotelima i ne postoji nikakav problem da i Vi naručite vašu fontanu ma gde se nalazili! Pronaći ćemo zajedno najkvalitetnije rešenje da odabranu fontanu dobijete na Vašu adresu ma gde ona bila.