Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Projektovanje i izrada fontana za dvorišta i poslovni prostor - od ideje do realizacije za 30 dana. 

 

 Sve naše fontane u dva kataloga -Katalog velikih unikatnih fontana i Katalog sobnih fontana - na vama je da izaberete!

Fontanu možete naručiti i dobiti odmah. Fontanu možemo izraditi za Vas u roku navedenom u katalogu. Za Vas možemo izraditi potpuno nov dizajn fontane u skladu sa Vašim ambijentom.


fontana hvarfontana hvarUnikatne fontane za dvorište ili poslovni prostor možete odmah odabrati i naručiti iz našeg velikog kataloga.

Veliki broj unikatnih modela fontana može biti dovoljan za vaš izbor, međutim, mi uvek možemo za vas da izradimo potpuno novo idejno rešenje za izradu fontane.

Vaš prostor diktira celokupnu kompoziciju fontane, jačinu žubora vode, opcionu ugradnju osvetljenja u fontani i njene dimenzije. 

Svaki naš model fontane odlikuje se jednostavnim održavanjem i servisiranjem (zamena pumpe i LED osvetljenja).

Dostavu fontane vršimo u terminu po Vašoj želji. Svaku naručenu fontanu za dvorište dovozimo mi našim dostavnim vozilom i postavljamo za rad. Na Vama je da pripremite mesto za ugradnju fontane za dvorište po našim uputstvima. Ugradnja naše fontane za dvorište traje do 60 minuta ako je priprema za ugradnju izvršena.

Na fotografiji je model fontane Hvar izrađena od najkvalitetnijeg granita koji garantuje dug vek fontane uz jednostavno održavanje i servisiranje. Po Vašem zahtevu možemo izraditi novo idejno rešenje fontane za Vaš prostor uz poštovanje Vaših želja i afiniteta. Rok izrad novog modela od granita je 15 do 30 dana u zavisnosti od kompleksnosti izrade.


 

Neš veliki katalog sardži i devet izrađenih modela unikatnih fontana koje su dostupne odmah. Ugradnja ovakvih modela traje do 60 minuta.

 Veliki katalog fontana

za dvorište i poslovni prostor. 

Rok izrade od 15 do 30 dana. 

Katalog stonih fontana za stambeni i poslovni prostor. Feng Shui i Zen modeli unikatnih fontana.

Fontana za dvorište  može funkcionisati veoma dugo ukoliko se pridržavate uputstva za održavanje. 

Podaci naše firme za izradu unikatnih fontana od prirodnih materijala. Poslujemo širom regiona i sveta.

Uputstvo za odražavanje sobnih fontana je garancija za njihov dug radni vek.