UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Katalog unikatnih fontana 

Fontane za dvorište - sezona 2021.


fontana-casablancafontana-casablancaUnikatne fontane za dvorište i poslovni prostor možete videti i odabrati u našem velikom katalogu fontana

Poseban deo naše ponude u katalogu su fontane koje su već izrađene i nalaze se nastanju. Fontane Casablanca, Dionis, Tenor, Barcelona i Orion su modeli koji u predsezoni imaju promotivnu cenu.

Fontanu koju naručite iz grupe izrađenih mi dovozimo na Vašu lokaciju i postavljamo za rad. Fontane za dvorište iz ateljea Bistrica se ugrađuju krajnje jednostavno uz minimalne građevinske radove koji čine samo izradu ravne površine za njeno postavljanje i dovođenje naponskog kabla za rad pumpe ili opcionog LED osvetljenja.  

Pored izrađenih fontana u našem  katalogu nalazi se i veliki broj različitih modela fontana koje možemo izraditi u navedenom roku, u dimenzijama ili dezenu koji  odgovara Vama i Vašem prostoru.

 

 

 


Naručivanje fontana iz celog sveta

Naše fontane se već nalaze u lepim stanovima, kućama, hotelima i ne postoji nikakav problem da i Vi naručite vašu fontanu ma gde se nalazili! Pronaći ćemo zajedno najkvalitetnije rešenje da odabranu fontanu dobijete na Vašu adresu ma gde ona bila.