Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Sve naše fontane u dva kataloga -Katalog velikih unikatnih fontana i Katalog sobnih fontana - na vama je da izaberete!

Fontanu možete naručiti i dobiti odmah. Fontanu možemo izraditi za Vas u roku navedenom u katalogu. Za Vas možemo izraditi potpuno nov dizajn fontane u skladu sa Vašim ambijentom.


fontane_po_meri_budzeta_2023fontane_po_meri_budzeta_2023Unikatne fontane za dvorište ili poslovni prostor možete odmah odabrati i naručiti iz našeg velikog kataloga.

Veliki broj unikatnih modela fontana može biti dovoljan za vaš izbor, međutim, mi uvek možemo za vas da izradimo potpuno novo idejno rešenje za izradu fontane.

Vaš prostor diktira celokupnu kompoziciju fontane, jačinu žubora vode, opcionu ugradnju osvetljenja u fontani i njene dimenzije. 

Svaki naš model fontane odlikuje se jednostavnim održavanjem i servisiranjem (zamena pumpe i LED osvetljenja).

Dostavu fontane vršimo u terminu po Vašoj želji. Svaku naručenu fontanu za dvorište dovozimo mi našim dostavnim vozilom i postavljamo za rad. Na Vama je da pripremite mesto za ugradnju fontane za dvorište po našim uputstvima. Ugradnja naše fontane za dvorište traje do 60 minuta ako je priprema za ugradnju izvršena.

Na fotografiji je model fontane Hvar izrađena od najkvalitetnijeg granita koji garantuje dug vek fontane uz jednostavno održavanje i servisiranje. Po Vašem zahtevu možemo izraditi novo idejno rešenje fontane za Vaš prostor uz poštovanje Vaših želja i afiniteta. Rok izrad novog modela od granita je 15 do 30 dana u zavisnosti od kompleksnosti izrade.