UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Katalog unikatnih fontana 

Fontane za dvorište - sezona 2021. Odaberite model koji je odmah dostupan po povoljnoj ceni.fontana-barcelonafontana-barcelonaUnikatne fontane za dvorište i poslovni prostor možete videti i odabrati u našem velikom katalogu fontana

Poseban deo naše ponude u katalogu su fontane koje su već izrađene i nalaze se nastanju. Fontane Casablanca, Dionis, Tenor, Barcelona i Orion su modeli koji u predsezoni imaju promotivnu cenu.

Fontanu koju naručite iz grupe izrađenih mi dovozimo na Vašu lokaciju i postavljamo za rad. Fontane za dvorište iz ateljea Bistrica se ugrađuju krajnje jednostavno uz minimalne građevinske radove koji čine samo izradu ravne površine za njeno postavljanje i dovođenje naponskog kabla za rad pumpe ili opcionog LED osvetljenja.  

Pored izrađenih fontana u našem  katalogu nalazi se i veliki broj različitih modela fontana koje možemo izraditi u navedenom roku, u dimenzijama ili dezenu koji  odgovara Vama i Vašem prostoru.


 

 Kupovina fontana na odloženo plaćanje na više rata

kupovina-fontana-na-odlozeno-placanje-fontane-bistrica-2021kupovina-fontana-na-odlozeno-placanje-fontane-bistrica-2021

 U ovoj godini započeli smo još jednu formu kupovine fontana i to je pogodnost kupovine na više rata. Bez kredita kod banke, bez čekova već samo potpisivanjem tipskog Ugovora sa Vama. Javite nam se za dodatna objašnjenja za pokretanje procedure za ovakav način kupovine fontana. Suština kupovine fontane na rate je da se broj rata određuje u odnosu na vrednost (cenu) fontane. Fontanu isporučujemo nakon potpisivanja i overe ugovora i uplate prve rate. 


Naručivanje fontana iz celog sveta

Naše fontane se već nalaze u lepim stanovima, kućama, hotelima i ne postoji nikakav problem da i Vi naručite vašu fontanu ma gde se nalazili! Pronaći ćemo zajedno najkvalitetnije rešenje da odabranu fontanu dobijete na Vašu adresu ma gde ona bila.