UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Katalog unikatnih fontana i Akcijski katalog fontana, na vama je da izaberete!

Fontane za dvorište - sezona 2021. Odaberite model koji je odmah dostupan po povoljnoj ceni.fontana-barcelonafontana-barcelonaUnikatne fontane za dvorište i poslovni prostor možete videti i odabrati u našem velikom katalogu fontana.  

Veliki broj unikatnih modela fontana može biti dovoljan za vaš izbor, međutim, mi uvek možemo za vas da izradimo potpuno novo idejno rešenje za izradu fontane.

Vaš prostor diktira celokupnu kompoziciju fontane, jačinu žubora vode, opcionu ugradnju osvetljenja u fontani i njene dimenzije. 

Svaki naš model fontane odlikuje se jednostavnim održavanjem i servisiranjem (zamena pumpe i LED osvetljenja).

Fontane za dvorište ukoliko model nije dostupan odmah, izrađujemo u roku od 10 do 20 dana. Pre dolaska na vašu lokaciju i postavljanja fontane za rad mi vam dostavljamo fotografije i film fontane koji nastaju u toku višednevnog testiranja rada fontane za dvorište. Na ovakav način obezbeđujemo da fontanu koju ugrađujemo kod vas zaista bude model koji ste vi i želeli.


Naručivanje fontana iz celog sveta - Perla na Korčuli

perla-fontana-korcula-jadranperla-fontana-korcula-jadranNaše fontane se već nalaze u lepim stanovima, kućama, hotelima i ne postoji nikakav problem da i Vi naručite vašu fontanu ma gde se nalazili! Pronaći ćemo zajedno najkvalitetnije rešenje da odabranu fontanu dobijete na Vašu adresu ma gde ona bila. 

Fontanu mi dovozimo i postavljamo za rad ma gde vi bili. Moramo se uveriti u vaše zadovoljstvo i kvalitet fontane.