Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Katalog sobnih stonih fontana za stambeni i poslovni prostor

stona_fontana_za_enterijerstona_fontana_za_enterijerPoseban katalog koji izdvajamo za Vas i koji je aktuelan u ovom periodu godine je katalog sobnih stonih fontana za stambeni i poslovni prostor.

Veliki izbor modela u katalogu posebno se izdvaja po tome što su svi modeli stonih sobnih fontana izrađeni, nalaze se na stanju i mogu odmah biti dostupni. U ovom katalogu nalazi se i veliki broj feng shui fontana koje možete naručiti.

Naručenu fontanu odmah možemo upakovati i dopremiti na Vašu adresu. Imamo opciju dostave u toku dana ako vam je fontana potrebna na primer za poklon dragoj osobi. Fontanu možemo poslati kurirskom poštom na vašu adresu i da kod Vas bude u roku od 24 sata.

Ukoliko je model sobne fontane rizično slati kurirskom poštom mi ćemo fontanu dopremiti našim dostavnim vozilom. Bezbednost dostave fontane je uvek na prvom mestu.

 

 

 


 

Akcijska prodaja - decembarski pokloni od 50% niže cene! Sobne fontane - modeli koji se nalaze na stanju. Pouzdana dostava za 2 do 5 dana na vašu adresu.