Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

30% niže cene fontana za enterijer

i besplatna dostava na vašu adresu!

Katalog sobnih stonih fontana za stambeni i poslovni prostor


fontane_bistrica_minijaturefontane_bistrica_minijaturePoseban katalog koji izdvajamo za Vas i koji je aktuelan u ovom periodu godine je katalog sobnih stonih fontana za stambeni i poslovni prostor.

Veliki izbor modela u katalogu posebno se izdvaja po tome što su svi modeli stonih sobnih fontana izrađeni, nalaze se na stanju i mogu odmah biti dostupni. U ovom katalogu nalazi se i veliki broj feng shui fontana koje možete naručiti.

Naručenu fontanu odmah možemo upakovati i dopremiti na Vašu adresu. Imamo opciju dostave u toku dana ako vam je fontana potrebna na primer za poklon dragoj osobi. Fontanu možemo poslati kurirskom poštom na vašu adresu i da kod Vas bude u roku od 24 sata.

Ukoliko je model sobne fontane rizično slati kurirskom poštom mi ćemo fontanu dopremiti našim dostavnim vozilom. Bezbednost dostave fontane je uvek na prvom mestu.


 

Sobne fontane za stambeni i poslovni prostor - niže cene za 30% i besplatna dostava! dostava kurirskom poštom za 2 do 5 dana. Ograničena količina unikatnih modela u ponudi.