UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Online prodavnica fontana

Prva internet prodavnica fontana za dvorišta, stambeni i poslovni prostor

prima-sobna-feng-shui-fontanaprima-sobna-feng-shui-fontanaPred Vama se nalazi prva prava internet - online prodavnica fontana gde možete videti fotografije  i ono što je veloma bitno i film o fontani gde se može naslutiti sva njena raskoš i lepota.

Prava raskoš fontane pojaviće se pred Vama kada je postavite u Vaše dvorište, sobu, kancelariju ili drugi prostor koji ste Vi odabrali. Pored fotografija i filmova o fontanama možete pročitati i ostale podatke o njoj - od kojeg je materijala izrađena, dimenzije, način ugradnje I slično.

Za ugradnju dvorišne fontane potrebno je pripremiti  uslove na terenu gde će ona biti ugrađena. Molim Vas da pročitate uputstvo za ugradnju fontane jer je to veoma bitno za kvalitetnu realizaciju celog projekta. 

Pored fontana koje se nalaze u prodavnici mi uvek imamo u ponudi i fontane koje se mogu kupiti sa značajnim popustom. Na stranici promotivna prodaja fontana možete odabrati i naručiti Vašu fontanu koja takođe može biti kod Vas u roku od 24 sata. U našem katalogu fontana uvek možete videti nove modele fontana za dvorište, stambeni ili poslovni prostor. Njihova izrada traje u zavisnosti od modela fontane od 5 do 20 dana. Svaka fontana je unikat i izrađena je od prirodnih materijala.