Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Projektovanje i izrada fontana za dvorišta i poslovni prostor - od ideje do realizacije za 30 dana. 

 

Veleprodaja fontana

Atelje za izradu fontana Bistrica može postati i vaš partner ukoliko vašim kupcima želite ponuditi nešto potpuno novo na tržištu regiona. U ovoj godini i veleprodaja fontana postaje segment našeg poslovanja u cilju učvršćivanja postojeće pozicije na tržištu regiona i bolju dostupnost naših modela krajnjem kupcu.

         veleprodaja-fontana-atelje-bistricaveleprodaja-fontana-atelje-bistrica Fontane iz ateljea Bistrica izrađene su od kvalitetnih prirodnih materijala i već deset godina su dostupne i pristupne na tržištu regiona. Danas krase stanove, kuće, kancelarije, restorane, hotele, zdravstvene ustanove, dvorišta... širom regiona.

          Saradnjom sa ateljeom Bistrica i autorom Zlatkom Jorgićem dobijate pouzdanog partnera kojem je krajnji cilj svih ovih godina, kao i vama, uvek zadovoljan kupac, ne samo kod kupovine već i kasnije u toku rada i održavanje fontane.

          Koje su karakteristike naših fontana za dvorišta, stambeni ili poslovni prostor i šta je to što ih preporučuje tržištu regiona po čemu su prepoznatljive?

 

  • Odabir najkvalitetnijeg materijala zahvaljujući pouzdanim i proverenim dobavljačima;
  • Ručna izrada svakog modela unikatne fontane;
  • Testiranje svakog modela fontane nakon izrade. U toku testiranja izrađuju se reklamne fotografije i film fontane. Svaka izrađena fontana ima svoj video klip na našem  YouTube kanalu.
  • Jednostavnost održavanja i servisiranje fontane. Sastavni dokument svake fontane je uputstvo za održavanje i pridržavanjem istog produžavamo radni vek jedne fontane višestruko. Zamena svih elemenata fontane (pumpa, LED osvetljenje) je krajnje jednostavno.
  • Fontane isporučujemo sa kvalitetnim pakovanjem koje štiti fontanu u toku transporta. Fontanu pored direktene prodaje možete kupcu poslati i kurirskom poštom koristeći ovo pakovanje.
  • Garantni list prateći obavezni dokument svake fontane. Garantni list predviđa sve segmente održavanja i naših obaveza za vreme i nakon isteka garantnog roka.

Pozivamo vas na razgovor i dogovor o započinjanju saradnje da bi zajedno omogućili da naši modeli fontana budu dostupniji potencijalnim kupcima širom regiona.

Svakako vas pozivamo da pogledate naš aktuelan veliki katalog fontana za 2023. godinu.

 Veliki katalog fontana

za dvorište i poslovni prostor. 

Rok izrade od 15 do 30 dana. 

Katalog stonih fontana za stambeni i poslovni prostor. Feng Shui i Zen modeli unikatnih fontana.

Fontana za dvorište  može funkcionisati veoma dugo ukoliko se pridržavate uputstva za održavanje. 

Podaci naše firme za izradu unikatnih fontana od prirodnih materijala. Poslujemo širom regiona i sveta.

Uputstvo za odražavanje sobnih fontana je garancija za njihov dug radni vek.