Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Projektovanje i izrada fontana za dvorišta i poslovni prostor - od ideje do realizacije za 30 dana. 

 

Fontana u doba korone 

Kako jedna mala fontana može pomoći kada dođu teški dani?

    Dobili smo jedno pismo koje hoćemo da podelimo sa Vama, uz saglasnost gospođe Ljiljane, koja je pismo poslala. Znamo da fontane koje izrađujemo pre svega zbog Vas, imaju svoju ulogu u prostoru gde živite i radite i da su utisci različiti.

Ovo smo pismo izdvojili od drugih jer je zaista posebno i što oslikava jedan ambijent u porodici koja je obolela od korone. Hvala gospođi Ljiljani na ovako divnom pismu.

 

" Doba korone… I taman kada sam pomislila da će me zaobići jer sam uredno vakcinisana i poštujem sve mere, ona je nepozvana ušla u moju kuću...Usledila je izolacija svih članova porodice, osamili smo se, svako sa svojim mislima, strahovima i potrebama. Jednog trenutka sam mislila šta ću od tolike tišine, zatvorenog prostora, bez prirode... Onda sam lutajući internetom, tražeći „nešto“ ni sama ne znam šta, naišla na nešto u tom trenutku jako neobično – sobne fontane iz Bistrice! Delovale su mi veoma primamljivo, tako skladne i jednostavne, kao da su slale „poruku“ iz prirode kroz žubor vode i smirenost koju sam očekivala, tako potrebnu tih dana.

Odmah sam odlučila da naručim jednu malu sobnu stonu fontanu pod nazivom Dina. Nazvala sam broj telefona sa sajta na kojem se javlja autor lično, i nakon kratkog i prijatnog razgovora ja sam fontanu naručila. Dilemu nisam imala da li je izbor bio dobar što se ubrzo i potvrdilo. Fontana je stigla veoma brzo, brižljivo upakovana i mnogo lepša, bolje reći očaravajuća. Njen izgled, a pre svega žubor vode i jačina, sve je na mene i moju porodicu delovalo veoma pozitivno i umirujuće. Sedeli smo (na distanci) i uživali u toj „prirodi u malom“. Pomoglo nam je da dane korone lakše prebrodim. Najiskrenije preporučujem svima, ne samo onima koji se suočavaju sa korornom!

Ljiljana Antonijević, U Novom Sadu - 10.11.2021."

 Veliki katalog fontana

za dvorište i poslovni prostor. 

Rok izrade od 15 do 30 dana. 

Katalog stonih fontana za stambeni i poslovni prostor. Feng Shui i Zen modeli unikatnih fontana.

Fontana za dvorište  može funkcionisati veoma dugo ukoliko se pridržavate uputstva za održavanje. 

Podaci naše firme za izradu unikatnih fontana od prirodnih materijala. Poslujemo širom regiona i sveta.

Uputstvo za odražavanje sobnih fontana je garancija za njihov dug radni vek.