UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Autor fontana 

Reč autora unikatnih fontana iz atelje Bistrica

 

autor_fontana_2021autor_fontana_2021Kako nastaju fontane, kako nastaje bilo šta drugo što je naših ruku delo i u našoj glavi osmišljeno?

Fontanu morate napraviti od odabranog materijala da bi se jednostavno se održavala i da bi dugo trajala. Naručioci fontana nisu stručna lica, električari ili vodoinstalateri, tako da konstrukcija naših fontana mora da obezbedi jednostavnu zamenu elemenata koji se vremenom moraju menjati (pumpa i LED osvetljenje).

Desetogodišnji rad na izradi unikatnih fontanapribližio nas je ljubiteljima prirode i zdravog života da bolje shvatimo vaše želje i afinitete. Mnogi modeli fontana nastali su upravo kao ideja u razgovoru sa vama. Danas se možemo pohvaliti da smo potpuno okrenuti željama i brizi svima onima koji žele naše fontane u svom prostoru.

Pored modela fontana koje izrađujemo i koje možete odmah naručiti i na stanju uvek imamo više desetina unikatnih modela fontana svih veličina, mi za vas možemo osmisliti i izraditi potpuno nov model fontane.

Izrađujemo nove modele fontana u skladu sa vašim ambijentom i budžetom. Posebno brinemo o tome kako će fontana biti dopremljena do vas. Sobne fontane šaljemo na vašu adresu kurirskom poštom upakovane u kvalitetnu zaštitu za tu namenu. Velike fontane najradije mi dovozimo na vašu lokaciju ma gde se ona nalazila, ukoliko je to i vaša želja. Nemojte nam uskratiti zadovoljstvo da mi pustimo fontanu u rad i upoznamo se sa vama. To je tek početak naše saradnje u održavanju fontane koja treba da traje i krasi vaš prostor.

 

Srdačno Vaš - autor skulpturnih fontana,

Zlatko Jorgić, dipl.ing