UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Autor fontana 

Autor skulpturnih unikatnih fontana za dvorišta, stambeni i poslovni prostor - Zlatko Jorgić

 

autor-fontana-zlatko-jorgicautor-fontana-zlatko-jorgicPoštovani posetioci internet prezentacije o fontanama,

već nekoliko godina u mojoj radionici i dvorištu nastaju unikatne skulpturne fontane koje danas krase mnoga dvorišta, stambene i poslovne objekte. Moja ljubav prema prirodi, talenat prema umetnosti i bliskost sa različitim alatima pomogli su mi da nekada sam, nekada zajedno sa Vama dođem do ideje i do izrade prelepih modela fontana koje pored toga što su unikati predstavljaju kompoziciju prirodnih materijala.

Danas mogu da se pohvalim da se moj rad prati u više od trideset zemalja sveta. Naravno, najveći broj posletilaca moje internet prezentacije je iz regiona i najbližih država. Drago mi je da sam kao autor fontana uspeo i da pomognem nekolicini talentovanih ljudi da sami izrade svoje fontane koristeći uputstvo za izradu fontana koje sam objavio na ovoj internet prezentaciji i uz moja direktna uputstva.

Pored fontana koje se nalaze u katalogu Vi mi se uvek možete javiti na moj broj telefona +381 (0)65 549 6388 ili na e-mail office@fontana.in.rs sa pitanjima o bilo kojoj fontani i na temu izrade fontana.

Veliko iskustvo u odabiru prirodnih materijala, izrada idejnog rešenja i projekta Vama će uvek garantovati da ćete imati fontanu vrhunskog kvaliteta i izrade. Svaku fontanu koju sam izradioveoma je jednostavno održavati i servisirati.

 

Srdačno Vaš - autor skulpturnih fontana,

Zlatko Jorgić, dipl.ing