googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Fontane za poslovni prostor

Ugodni trenuci korisnika vaših usluga uz žubor vode naših skulpturnih fontana

Fontana-Perla-za -poslovni-prostorFontana-Perla-za -poslovni-prostorUmetnička radionica „Bistrica“ bavi se izradom skulpturnih unikatnih fontana svih formata, od velikih kompozicija do malih fontana – minijatura. Fontane koje izrađujemo su od prirodnih materijala, kamena, grnčarije, kovanog gvožđa, drveta i biljaka kao ukras fontane. Odabir materijala i oblik fontana koje izrađujemo uz konsultacije sa savetnikom za enterijer i feng shui (opciono) garancija su da će Vašim korisnicima usluga biti još prijatnije u Vašem prostoru i da će pored Vašeg ukupnog kvaliteta usluga i fontane biti prednost u odnosu na Vašu konkurenciju. Fontane za poslovni prostor moraju zadovoljiti posebne kriterijume prostora gde se nalaze. Na primer u zdravstvenim ustanovama žubor vode treba biti blag i skoro neprimetan, u ugostiteljskim objektima mora da prati enterijer (etno stil - etno fontana), u holovima hotela takođe prati stil enterijera ali mora da poseduje pečat koji će dati prepoznatljivost ukupnom prostoru. Tipična fontana za poslovni prostor je fontana Kastel sa fotografije koja može stajati na podu ili određenom postolju.

 

Naše skulpturne fontane svoje mesto su našle u:

  • hotelima,
  • restoranima,
  • zdravstvenim ustanovama,
  • apotekama,
  • javnim preduzećima,
  • igraonicama,
  • vrtićima, školskim i predškolskim ustanovama,
  • kancelarijama, i mnogim drugim poslovnim prostorima gde vi poželite.
Fontana-Paola-feng-shuiFontana-Paola-feng-shuiU našoj ponudi uvek možete pronaći fontanu za vaš poslovni prostor koja je izrađena i ukoliko nju odaberete i naručite mi ćemo je dopremiti u roku od 24 sata i pustiti je u rad. U našem katalogu fontana možete videti i odabrati model koji ćemo za vas izraditi, identičan ili sa promenama po vašem zahtevu, i naravno, za vas možemo osmisliti potpuno nov model fontane adekvatan vašem poslovnom prostoru. 
Kupovinom naše fontane vi obezbeđujete i besplatne usluge naših savetnika za enterijer i feng shui (opciono) koji će svojim savetima predložiti i mesto postavljanja fontane i biljke koje je mogu dodatno ukrasiti.
Kupovinom naše skulpturne fontane vi obezbeđujete vašim korisnicima usluga savršen ambijent za boravak uz opuštajući žubor vode. 
 
Na stranici unutrašnje fontane možete videti modele malih unutrašnjih fontana i minijatura pogodnih za vaš poslovni prostor. Fontane iz ove galerije mogu biti stoni i podni, sa i bez postolja.
Na stranici fontane za poslovni prostor  predstavljene su naše skulpturne fontane većeg formata adekvatne vašem poslovnom prostoru. 

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA