googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Katalog fontana»

jedinstven katalog fontana sa unikatnim modelima različitih oblika i veličina za dvorišta, stambeni i poslovni prostor. Više...


Promotivna prodaja »

Dvadeset unikatnih fontana u promotivnoj prodaji koje možete naručiti odmah, isporuka je u roku od 24 sata, plaćanje je pouzećem. Više...


Fontane za dvorište i poslovni prostor   Viktorija

fontana-viktorijafontana-viktorija

 

 Cena: 86.700,00 din.

 

Unikatne skulpturne fontane - lepota vode i kamena 

Atelje za izradu fontana Bistrica - autor Zlatko Jorgić

Feng Shui unikatne skulpturne fontane

Fontana feng shui  - funkcionalni ukras za Vaš prostorfontana-aresfontana-ares

Stona sobna fontana Ares pripada feng shui modelima fontana svojom konstrukcijom i elementima. Fontana Ares izrađena je od mermernih ploča sa planine Venčac. Voda izvire na vrhu fontane i sliva se stepenasto uz prelep tih žubor do posude fontane. Fontana Ares je visoka 35 cm, veličina posude je 55 x 55 cm, težina fontane je 35 kg. 

Karatkteristika fontane Ares je velika površina pod vodom koja se sliva, tako da je ona zaista veliki generator vlaženja i jonizacije vazduha. Fontanu Ares možete postaviti na neki komad nameštaja ili na za to pripremljeno postolje na podu vaše sobe, terase ili kancelarije.

Pored sobne  fontane Ares izradio sam još mnogo modela koji se mogu videti u katalogu fontana.

U prodavnici fontana možete videti i odmah naručiti fontane koje su izrađene i Vaš model može biti kod Vas u roku od 24 sata. Sve ostale modele sobnih fontana možete naručiti i ja ću ih izraditi u roku koji zavisi od kompleksnosti izrade.

U ateljeu Bistrica nastaju unikatni modeli feng shui Fontana koji mogu zadovoljiti i najprobirljivije ukuse kupaca. Materijali od kojih su fontane izrađene garantuju dug period rada i lako održavanje.


 Galerija Feng Shui fontana pokazuje samo jedan mali deo modela iz naše ponude. Odaberite sa nama model fontane koji će u Vaš prostor uneti prirodnu ravnotežu elemenata.

 

Galerija fotografija feng shui fontana