googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA 10% popusta!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje.

Fontana Granada je u našoj TOP ponudi ne bez razloga. Poseban popust na njenu kupovinu i brza dostava na Vašu adresu je rešenje za Vaše dvorište ili poslovni prostor. Po ceni od 71.000,00 dinara sa besplatnom dostavom i ugradnjom možete odmah naručiti ovaj unikatni model fontane.

Granada-fontana-za-dvoristeGranada-fontana-za-dvoriste

Fontana Eldorado

Fontana-Eldorado-Feng-ShuiFontana-Eldorado-Feng-Shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 fontana-aida-feng-shui-1fontana-aida-feng-shui-1

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Feng Shui unikatne skulpturne fontane

Fontana feng shui  - funkcionalni ukras za Vaš prostor


fontana-ksenijafontana-ksenija
Stona sobna fontana Ksenija
pripada feng shui modelima fontana svojom konstrukcijom i elementima. Voda koja se sliva niz konstrukciju fontane ima jasan ali tih žubor i na kraju svog toka kada pada u veliku posudu.

Mesto sobne fontane može se odrediti uz pomoć naših saradnika za feng shui.

Pored sobne stone fontane Ksenija izradio sam još mnogo modela koji se mogu videti u katalogu fontana.

U prodavnici fontana možete videti i odmah naručiti fontane koje su izrađene i Vaš model može biti kod Vas u roku od 24 sata. Sve ostale modele sobnih fontana možete naručiti i ja ću ih izraditi u roku koji zavisi od kompleksnosti izrade.

U radionici Bistrica nastaju unikatni modeli feng shui Fontana koji mogu zadovoljiti i najprobirljivije ukuse kupaca. Materijali ofdkojih su fontane izrađene garantuju dug period rada i lako održavanje.


 Galerija Feng Shui fontana pokazuje samo jedan mali deo modela iz naše ponude. Odaberite sa nama model fontane koji će u Vaš prostor uneti prirodnu ravnotežu elemenata.

 

Galerija fotografija feng shui fontana


 Feng Shui i uticaj vode na kvalitet života


Elementi Feng ShuiElementi Feng ShuiFeng shui (izgovor:fang švej), je drevna kineska mudrost i veština stara hiljadama godina koja u prevodu znači vetar i voda. Feng shui nas uči kako da uredimo naš životni prostor da bi on bio u potpunom skladu sa okruženjem u kojem provodimo naše vreme, i da to bude na takav način da privučemo životnu energiju koja se naziva Chi. Takvim skladom i harmonijom u naš stambeni ili poslovni prostor unosimo sreću, mir i zdravlje. Feng shui je utemeljen u skladu zemaljskih i nebeskih sila i njihovoj interakcijji. U knjizi Zangshu autora Guo Pu iz dinastije Jin napisana je rečenica: „Chi leti na vetru i rasipa se, a zadržava se kada naiđe na vodu“, i ova rečenica govori o kretanju energije, načinu kretanja i pojavama koja utiču na nju, to su vetar i voda. Prvi tragovi o mudrosti Feng shui datira od pre 6000 godina, po iskopinama u Provinciji Henan u Kini i elementima koja su nađena na ovoj lokaciji. Yang Yun Song se smatra autorom koji je prvi ovu mudrost predstavio svetu jer je napisao tri knjige koje su postale bestseler i danas se proučavaju u celom svetu.

Uskoro ćete na našim stranicama moći saznati više o mudrosti i veštini Feng shui od naših saradnika, kroz pitanja i savete.
 

Fontana feng ShuiFontana feng ShuiNaše fontane Feng shui su sastavni elementi prostora koji se projektuju i uređuju po ovoj veštini i izrađuju se u skladu sa ambijentom. Vaš prostor i kutak u kojem će se one nalaziti diktiraju veličinu, njihovu kompoziciju i odabir elemenata koji ukupno utiču na kvaltet vašeg života. Fontane Feng shui su izrađene od potpuno prirodnih materijala, keramike proizvedene od prirodne gline i pečene na prirodan način (drvo), kamena pronađenog u prirodi, pećinskog, rečnog ili vulkanskog, koji je očišćen i bez ikakvih hemijskih supstanci, drveta, i biljaka. Postojanje fontana Feng shui u Vašem prostoru obezbediće potpunu harmoniju svih elemenata, a Vama doneti zadovoljstvo, smanjenje stresa i ukupno zdravlje i sreću. Da bi odabrali adekvatno mesto za vašu fontanu feng shui uvek se možete obratiti našem saradniku za Feng Shui gospođi Anni Marković Plestović.