googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA 10% popusta!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje.

Fontana Granada je u našoj TOP ponudi ne bez razloga. Poseban popust na njenu kupovinu i brza dostava na Vašu adresu je rešenje za Vaše dvorište ili poslovni prostor. Po ceni od 71.000,00 dinara sa besplatnom dostavom i ugradnjom možete odmah naručiti ovaj unikatni model fontane.

Granada-fontana-za-dvoristeGranada-fontana-za-dvoriste

Fontana Eldorado

Fontana-Eldorado-Feng-ShuiFontana-Eldorado-Feng-Shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 fontana-aida-feng-shui-1fontana-aida-feng-shui-1

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Pismo iz Novog Sada

novi-sadnovi-sad

10 marta 2016 godine dobio sam na mojoj stranici na FB jedno pismo koje me je ostavilo bez daha i na koje nisam mogao da odgovorim nekoliko sati. Kada sam počeo da izrađujem fontane želeo sam da one i kod drugih probude osećanja slična onima koje ja osećam dok spajam elemente prirode u jednu celinu - fontanu! Pismo me je još jednom uverilo da se to zaista i desilo.

Do sada sam izradio više od sto fontana ali među njima je prepoznata jedna koja je izrađena u posebnim okolnostima, to je fontana Teresa. O ovoj fontani na sajtu postoji i priča kako je i zašto nastala.

Pismo o kojem pišem napisala je gospođa Jovanka Beba Stepanović iz Novog Sada, i uz njenu saglasnost pismo objavljujem u celosti:

 

"10. mart 2016 god. 08:05

 Poštovani gospodine Jorgiću, dragi Zlatko,

 Vaše fontane gledam sa ogromnim uživanjem od kada je moja prijateljica Lilika iz Novog Sada, poručila jednu iz Vaše umetničke radionice. Ona se divno uklopila u njen dom. Gledajući iznova vaš katalog i nove skulpture poželim da u svakoj prostoriji moga doma i u dvorištu postoji kutak žubora večnosti. Do sada je moj problem bio ODABIR-ODLUKA-IZBOR. Taman sam jutros pomislila kako sam suzila jutros dilemu između tri fontane (Solo-bakar, Kristal i Pietra...dobro i ona sa okruglim crnim kamenjem poslaganim jedno na drugo .....), naišla sam na fontanu "koja ima priču"-fontana Teresa. Ja je zovem fontana sećanja. Duboko me je dirnula priča. Sada mogu da naslutim odakle sva ova kreativnost, oživljavanje kamena, komponovanje muzike za vodu i zbog čega skulpture imaju dušu i toliko topline. Svaka od njih je mali Univerzum, početak i kraj, a zapravo večnost. Svaka od njih potiče nas na sagledavanje naših unutrašnjih vodopada, mira i spokoja, a istovremeno i tako prirodno nas povezuje sa prirodom, koja je usled urbanog života sve dalje od nas.

Želim da naručim ovu fontanu. Vi ćete mi odgovoriti kako dalje teče tehnički proces. Vama i Vašoj porodici iskreno želim svako dobro i kreativan nastavak rada. Na sreću, iz teških životnih okolnosti, čovek je sposoban da se izdigne još višlje i u tim visinama pronađe novu snagu i svoje skrivene potencijale. Iskreno se radujem što će Vaša fontana doći u moj dom i sigurna sam da neće biti poslednja.

 Srdačan pozdrav,

Jovanka Beba Stepanović"