googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Fontane za decu

Fontana iz naše radionice sa motivima za decu

 

Poštovani ljubitelji fontana i prirode,

u našoj radionici fontana izrađen je model za decu! Postoje različiti modeli fontana koje sam do sada izradio ali na ovu sa fotografije koja je dobila naziv "Bajka" sam posebno ponosan. Trebalo je napraviti kompoziciju sa kojom bi se deca i igrala. Fontana za decu "Bajka" ima potok koji žubori, dve kućice koje noću svetle, prelep kameni most i samo nedostaju figure životinja, ljudi, štrupmfovi, lutkice...

Fontana "Bajka" nije završena do kraja. U dečjoj sobi ona će rukama jednog novog umetnika poprimiti nov izgled. Neka ovaj model bude inspiracija za roditelje, babe i dede, da naruče fontanu sa motivima neke dečje bajke, na primer, Crvenkape ili Snežane i sedam patuljaka i ovako lep poklon naruče za svog mezimca. Sve karakteristike ove unikatne fontane za decu, cenu i način kupovine možete videti u online prodavnici.

 

Galerija fotografija dečije fontane Bajka

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA