googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA 10% popusta!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje.

Fontana Granada je u našoj TOP ponudi ne bez razloga. Poseban popust na njenu kupovinu i brza dostava na Vašu adresu je rešenje za Vaše dvorište ili poslovni prostor. Po ceni od 71.000,00 dinara sa besplatnom dostavom i ugradnjom možete odmah naručiti ovaj unikatni model fontane.

Granada-fontana-za-dvoristeGranada-fontana-za-dvoriste

Fontana Eldorado

Fontana-Eldorado-Feng-ShuiFontana-Eldorado-Feng-Shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 fontana-aida-feng-shui-1fontana-aida-feng-shui-1

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Stres i fontane

Kako fontane utiču na zdravlje čoveka stvaranjem ravnoteže u prostoru

 

Stres-i-fontaneKada sam prvu svoju fontanu poklonio mojoj prijateljici Aleksandri nisam očekivao reakciju kakva je usledila nakon nekoliko dana. Zazvonio je moj mobilni telefon, vidim na displeju „Aleksandra“, naravno odmah se javljam, i sa druge strane čujem poznati glas koji mi malo čudno zvuči: „ Zlatko, šta si mi ovo doneo u stan?“ Ostao sam nem. Posle nekoliko trenutaka ćutanja postavio sam pitanje: „Molim te Aleksandra, polako ispričaj o čemu se radi“. Aleksandra je počela da odgovara na moje pitanje. Rekla mi je da je razlog njenog poziva fontana koju sam joj poklonio. Ona je fontanu postavila u svoju radnu sobu i šta se desilo? Žubor vode je počeo da je opušta i uspavljuje! Fontana joj je pokazala pod kolikim je stresom njen organizam. Posao menadžera prodaje u jednoj privatnoj firmi je bio toliko naporan da je Aleksandru i ovakav kontakt sa prirodom počeo da smiruje. Zbog vrste posla ona skoro da nije imala vremena za šetnju prirodom ili odlazak na vikend van grada. Aleksandra je vrlo brzo otišla kod svog lekara koji je uputio specijalisti, dijagnoza je bila hronični premor i stres. I tako je počelo... Morala je da svoj život ipak malo promeni. Firmu nije promenila, ali shvatanje života jeste, u tome joj je pomoglo  i njeno zanimanje za Feng Shui. Danas, fontana žubori i dalje u sobi moje prijateljice Aleksandre i ona više ne drema pored nje, naprotiv, kaže da je raspoloženija i bodrija kao nikad pre. Svako od nas može pomoći sebi na jednostavan način, oslušnimo naš organizam koji nam govori da se što pre vratimo prirodi. Fontana je samo jedan predmet koji u sebi ima sve sastojke prirode. Zato, odaberite vašu fontanu i pronađite mesto za nju u vašem prostoru. Pomozite sebi da se vaš organizam na pravi način bori protiv stresa.