googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Jonizacija vazduha

Kako fontane jonizuju vazduh i utiču na životnu sredinu?

Voda koja izvire iz fontane, iz kamena ili amfore i pada u posudu od keramike ili se sliva niz kamene ploče ili bele rečne oblutke, kruži neprestano stvarajući divan zvuk vode – žubor i što je veoma bitno za prostor u kojem se fontana nalazi – dolazi do negativne jonizacije vazduhaČestice prašine, dima, pepela, virusi, otrovi, elektromagnetna zračenja različitih uređaja i aparata su neutralni ili pozitivno naelektrisani i svi zajedno smetaju čoveku i prljaju njegov životni prostor. Uloga negativnih jona je da za sebe vezuju neutralne i pozitivno naelektrisane čestice i tada zajedno, vezani, padaju na tlo. Ako ih čovek i udahne u toku kretanja ka podu nije toliko opasno, jer ih filteri našeg organizma u disajnim putevima efikasno zaustavljaju.

fontana-neptun-bakar-zdravljefontana-neptun-bakar-zdravlje

Boravak u prirodi pored velikog vodopada koji se stropoštava u bistro i iskričavo jezero je svakako jedan od najjačih generatora negativnih jona, ali Vi u Vaš dom ili kancelariju ne možete imati taj vodopad. Ali zato možete u periodu između dva izleta pored tog vodopada imati Vašu fontanu koja će Vašu mikro klimu toliko oplemeniti da će to zaista uticati na Vaše zdravlje i raspoloženje. Fontana nije čarobni izvor koji je svemoguć, da bi očekivali da ona sve uraditi za Vas. Ne, ona će Vam samo pomoći da Vaš život ukupno bude kvalitetniji, i da Vas podseća da se za vikend vratite u prirodu. Na kraju zaključujemo da samo možete na vrlo jednostavan način obezbedite sebi generator jonizacije vazduha postavljanjem fontane u vaš životni prostor.

Fontana Neptun - generator pozitivnih elemenata za Vaš prostor

Fontana Neptun (na fotografiji) je jedna od najkompletnijih oblika i kompozicija koja na sebi sadi bitne elemente za stvaranje kvalitetnijeg mesta za Vaš boravak. Pored velike površine vode na fontani ugrađena je i bakarna ploča koja ima veliku ulogu jer je antimikrobna, antioksidativna, anti-kancerogena i ima protivupalna svojstva. 

Svima koji imaju problema sa alergijama I disajnim putevima toplo preporučujem ovaj model fontane.


 

 

 

 

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA