googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana-CasablancaFontana-Casablanca

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Top ponuda fontana za mesec juni 2017 godine

    Izbor fontana u našoj ponudi, pre svega u katalogu i promotivnoj ponudi  je veliki i ja sam odlučio da Vam donekle pomognem u izboru fontane za ovaj mesec ukoliko ste odlučili da fontanom ukrasite Vaše dvorište.

Moji favoriti za mesec juni su fontane Skalinada i Granada. Zašto baš ova dva modela?

Fontane Skalinada i Granada su unikatne fontane izrađene od kvarcnog kamena što garantuje dug vek njihovog rada bez nekog zahtevnog održavanja. Ugradnja ovih fontana je veoma jednostavna i nisu potrebni veliki radovi u dvorištu da bi se ovakav model fontane ugradio. Potrebno je samo poravnati teren gde bi se fontana postavila, eventualno izraditi postolje, npr. od cigle ili kamena. Potrebno je do mesta gde bi se fontana postavila ugraditi podzemno kabal za napajanje pumpe i led osvetljenja (220V). Naša ugradnja ovakvih modela fontana trajenajviše sat vremena!

Šta naš kupac fontane dobija ovakvom Top ponudom?

    Pored kupovine fontane Skalinada ili Granada potpuno besplatno dobijate, po Vašem izboru i jednu sobnu fontanu koja se nalazi u promotivnoj prodaj! To je lep poklon naše radionice da I u Vašem zatvorenom prostoru možete uživati u žuboru vode.

Koliko zaista košta fontana iz Top ponude?

    Cena fontane koja se nalazi u katalogu, našoj prodavnici fontana ili u promotivnoj prodaji je sve što Vi plaćate kod kupovine fontane!

Dakle, nema skrivenih troškova, nema troškova dostave i ne postoje troškovi ugradnje fontane. Ovi uslovi naravno važe za teritoriju države Republike Srbije.

Kako fontanu iz Top ponude može kupiti kupac iz Zagreba, Sarajeva, Skoplja, Ljubljane ili Banja Luke?

    Naše fontane se već nalaze van Srbije. Split, Korčula. Šibenik, Budva, Podgorica... Na prvom mestu je potpuno bezbedna dostava i prevoz fontane na odredište, kao i jednostavan prevoz preko državnih granica uz svu prateću dokumentaciju koju mi obezbeđujemo. Svi zainteresovani kupci iz drugih država se mogu javiti na e-mail office@fontana.in.rs radi dobijanja potpunih instrukcija.


 Fontana Skalinada - visina fontane je 70 cm, osnova 70x70 cm, cena fontane je 74.000,00 dinara

    


Fontana Granada - visina fontane 110 cm, osnova 65 x 57 cm, cena fontane je 76.000,00 dinara