googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Top ponuda fontana za mesec novembar 2017 godine

    Ovih dana počinje jesen i kišni dani su sve češći, samim tim naš boravak u zatvorenom prostoru postaje svakodnevnica. Pokušavamo da naš životni i radni kutak učinimo što prijatnijim I uvek je pravo rešenje da u prostor unesemo jedan deo prirode.

Fontana je uvek dobar izbor!

Top ponuda za mesec novembar 2017 godine podrazumeva da sve stone fontane za stambeni I poslovni prostor možete kupiti sa poklonom u vidu vaučera! Vaučer Vam omogućuje da naručite I kupite veliku fontanu za dvorište ili poslovni prostor sa popustom od 10%.

 

 

 Na Vama je da pozovete na broj telefona 065 549 6388 ili pošaljete mail na adresu office@fontana.in.rs  da naručite fontanu i one će već sutra biti na Vašoj lokaciji. 

Očekujemo Vaš poziv!

    

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA