googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA 10% popusta!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje.

Fontana Granada je u našoj TOP ponudi ne bez razloga. Poseban popust na njenu kupovinu i brza dostava na Vašu adresu je rešenje za Vaše dvorište ili poslovni prostor. Po ceni od 71.000,00 dinara sa besplatnom dostavom i ugradnjom možete odmah naručiti ovaj unikatni model fontane.

Granada-fontana-za-dvoristeGranada-fontana-za-dvoriste

Fontana Eldorado

Fontana-Eldorado-Feng-ShuiFontana-Eldorado-Feng-Shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 fontana-aida-feng-shui-1fontana-aida-feng-shui-1

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Novosti o fontanama i našim aktivnostima

Fontana-etno-ispirač-zlata

Priče o našim fontanama - spoj avanture i uživanja

Poštovani,

nastavljamo sa praksom da na ovoj stranici objavljujemo priče o našim feng shui i etno fontanama, prirodi, zdravlju, Feng Shui veštinama. Prvi članak "Voda u našem dvorištu" je zainteresovao mnoge čitaoce i danas nastavljamo sa novom pričom "Fontana sa Boračkog krša" koja opisuje jedno lepo mesto i novu dvorišnu fontanu Loara. Naše fontane nastaju kao inspiracija trenutka ali i svoje izvorište nalaze u prirodi. Duge šetnje prirodom su nepresušan izvor ideja za nove i nove fontane.  

Krajem prošle godine započeli smo jednu prelepu saradnju sa Turističkom organizacijom iz KučevaIzradili smo još jednu novu fontanu, ovog puta potpuno drugačiju od ostalih. Ideja je nastala u razgovoru sa Goranom, direktorom turističke agencije. Gradić ispod planine Zvižd kroz koji teče zlatonosna reka Pek je mesto koje svakako treba posetiti. Sve najlepše o ovom mestu je predstavljeno na Internet prezentaciji  Turističke organizacije iz Kučeva. Logo ove turističke organizacije koji predstavlja ispirača zlata je motiv naše najnovije fontane. Priznajemo da je ključni momenat u izradi ove fontane angažovanje gospođe Ljiljane, lutkara, koja je izradila vernu predstavu čoveka koji ispira zlato. I tako, sada ova fontana krasi izlog prodavnice suvenira u Kučevu. Uskoro i ostale novosti o radu naše umetničke radionice "Bistrica" za izradu fontana.


Najlepša fontana u 2014 godini

Fontana feng shui EldoradoGlasanjem posetilaca naših internet prezentacija www.fontana.in.rs   www.dvorista.rs i naše FB stranice  došli smo do najlepše fontane izrađene u 2014 godini. Prvo mesto u izboru zauzela je skulpturna fontana Eldorado.

 

Skulpturna fontana Eldorado izrađena je od kvarcnog kamena i keramičkih posuda izrađenih u umetničkoj radionici "Furunović". Sklad elemenata je potpun i kompozicija ove fontane stvara prelep žubor vode dok se ona sliva iz jedne posude u drugu. 

Fontana Eldorado spada u feng shui modele fontana i ona se može naručiti i kupiti posredstvom našeg saradnika Artijana. Možete kod naručivanja odabrati boju i veličinu fontane, možete i uticati na njen izgled dodavanjem novih elemenata.

Fontana Eldorado je reprezentativan primerak našeg rada u 2014 godini!