googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Novosti o fontanama i našim aktivnostima

Fontana-etno-ispirač-zlata

Priče o našim fontanama - spoj avanture i uživanja

Poštovani,

nastavljamo sa praksom da na ovoj stranici objavljujemo priče o našim feng shui i etno fontanama, prirodi, zdravlju, Feng Shui veštinama. Prvi članak "Voda u našem dvorištu" je zainteresovao mnoge čitaoce i danas nastavljamo sa novom pričom "Fontana sa Boračkog krša" koja opisuje jedno lepo mesto i novu dvorišnu fontanu Loara. Naše fontane nastaju kao inspiracija trenutka ali i svoje izvorište nalaze u prirodi. Duge šetnje prirodom su nepresušan izvor ideja za nove i nove fontane.  

Krajem prošle godine započeli smo jednu prelepu saradnju sa Turističkom organizacijom iz KučevaIzradili smo još jednu novu fontanu, ovog puta potpuno drugačiju od ostalih. Ideja je nastala u razgovoru sa Goranom, direktorom turističke agencije. Gradić ispod planine Zvižd kroz koji teče zlatonosna reka Pek je mesto koje svakako treba posetiti. Sve najlepše o ovom mestu je predstavljeno na Internet prezentaciji  Turističke organizacije iz Kučeva. Logo ove turističke organizacije koji predstavlja ispirača zlata je motiv naše najnovije fontane. Priznajemo da je ključni momenat u izradi ove fontane angažovanje gospođe Ljiljane, lutkara, koja je izradila vernu predstavu čoveka koji ispira zlato. I tako, sada ova fontana krasi izlog prodavnice suvenira u Kučevu. Uskoro i ostale novosti o radu naše umetničke radionice "Bistrica" za izradu fontana.


Najlepša fontana u 2014 godini

Fontana feng shui EldoradoGlasanjem posetilaca naših internet prezentacija www.fontana.in.rs   www.dvorista.rs i naše FB stranice  došli smo do najlepše fontane izrađene u 2014 godini. Prvo mesto u izboru zauzela je skulpturna fontana Eldorado.

 

Skulpturna fontana Eldorado izrađena je od kvarcnog kamena i keramičkih posuda izrađenih u umetničkoj radionici "Furunović". Sklad elemenata je potpun i kompozicija ove fontane stvara prelep žubor vode dok se ona sliva iz jedne posude u drugu. 

Fontana Eldorado spada u feng shui modele fontana i ona se može naručiti i kupiti posredstvom našeg saradnika Artijana. Možete kod naručivanja odabrati boju i veličinu fontane, možete i uticati na njen izgled dodavanjem novih elemenata.

Fontana Eldorado je reprezentativan primerak našeg rada u 2014 godini!

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA