googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Katalog fontana»

jedinstven katalog fontana sa unikatnim modelima različitih oblika i veličina za dvorišta, stambeni i poslovni prostor. Više...


Promotivna prodaja »

Dvadeset unikatnih fontana u promotivnoj prodaji koje možete naručiti odmah, isporuka je u roku od 24 sata, plaćanje je pouzećem. Više...


Fontane za dvorište i poslovni prostor   Viktorija

fontana-viktorijafontana-viktorija

 

 Cena: 86.700,00 din.

 

Unikatne skulpturne fontane - lepota vode i kamena 

Atelje za izradu fontana Bistrica - autor Zlatko Jorgić

Novosti o fontanama i našim aktivnostima

Fontana-etno-ispirač-zlata

Priče o našim fontanama - spoj avanture i uživanja

Poštovani,

nastavljamo sa praksom da na ovoj stranici objavljujemo priče o našim feng shui i etno fontanama, prirodi, zdravlju, Feng Shui veštinama. Prvi članak "Voda u našem dvorištu" je zainteresovao mnoge čitaoce i danas nastavljamo sa novom pričom "Fontana sa Boračkog krša" koja opisuje jedno lepo mesto i novu dvorišnu fontanu Loara. Naše fontane nastaju kao inspiracija trenutka ali i svoje izvorište nalaze u prirodi. Duge šetnje prirodom su nepresušan izvor ideja za nove i nove fontane.  

Krajem prošle godine započeli smo jednu prelepu saradnju sa Turističkom organizacijom iz KučevaIzradili smo još jednu novu fontanu, ovog puta potpuno drugačiju od ostalih. Ideja je nastala u razgovoru sa Goranom, direktorom turističke agencije. Gradić ispod planine Zvižd kroz koji teče zlatonosna reka Pek je mesto koje svakako treba posetiti. Sve najlepše o ovom mestu je predstavljeno na Internet prezentaciji  Turističke organizacije iz Kučeva. Logo ove turističke organizacije koji predstavlja ispirača zlata je motiv naše najnovije fontane. Priznajemo da je ključni momenat u izradi ove fontane angažovanje gospođe Ljiljane, lutkara, koja je izradila vernu predstavu čoveka koji ispira zlato. I tako, sada ova fontana krasi izlog prodavnice suvenira u Kučevu. Uskoro i ostale novosti o radu naše umetničke radionice "Bistrica" za izradu fontana.


Najlepša fontana u 2014 godini

Fontana feng shui EldoradoGlasanjem posetilaca naših internet prezentacija www.fontana.in.rs   www.dvorista.rs i naše FB stranice  došli smo do najlepše fontane izrađene u 2014 godini. Prvo mesto u izboru zauzela je skulpturna fontana Eldorado.

 

Skulpturna fontana Eldorado izrađena je od kvarcnog kamena i keramičkih posuda izrađenih u umetničkoj radionici "Furunović". Sklad elemenata je potpun i kompozicija ove fontane stvara prelep žubor vode dok se ona sliva iz jedne posude u drugu. 

Fontana Eldorado spada u feng shui modele fontana i ona se može naručiti i kupiti posredstvom našeg saradnika Artijana. Možete kod naručivanja odabrati boju i veličinu fontane, možete i uticati na njen izgled dodavanjem novih elemenata.

Fontana Eldorado je reprezentativan primerak našeg rada u 2014 godini!