googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Naši saradnici  

Saradnici koji promovišu naš rad na izradi fontana 

 

artijana-prodavnica-umetnickih-rukotvorinaartijana-prodavnica-umetnickih-rukotvorinaNa internetu postoje lepa mesta gde se mogu videti umetničke rukotvorevine kreativnih ljudi. Jedno od najlepših takvih mesta je svakako Artijana- prodavnica rukotvorina. Naša saradnja traje  već tri godine i kako to danas izgleda možete videti na stranici gde se nalazi naša prodavnica. Na blogu ove internet prezentacije nalazi se i intervju sa autorom fontana Zlatkom Jorgićem.


 

suveniri-srbije-zlatko-jorgicsuveniri-srbije-zlatko-jorgicInternet prezentacija www.suvenirisrbije.com je reprezentativno mesto koje okuplja autore umetničkih suvenira Srbije i regiona. Autor skulpturnih fontana Zlatko Jorgić ovde je predstavljen na posebnoj stranici gde je opisan njegov rad i  gde su pokazani odabrani modeli fontana.

Preporučujemo da ovaj sajt bude Vaše omiljeno mesto jer ovde možete kupiti unikatne poklone za svaku priliku i namenu.

Autori ove značajne internet prezentacije svoje članove i posetioce obaveštavaju o svim značajnim menifestacijama gde izlažu registrovani članovi ovog udruženje.

Sve iskrene preporuke!


 

artinfo-profil-zlatko-jorgicartinfo-profil-zlatko-jorgicArtinfo je portal o likovnoj i primenjenoj umetnosi, profilima umetnika, online prodaje i aukcija umetnickih dela, izlozba, galerija. Moj rad na skulpturnim fontanama ovde je predstavljen na autorskoj stranici na jedan poseban način i pozivam Vas da je svakako posetite jer pored rada na fontanama dosta toga je napisano o meni iz nekog drugog ugla.tekla-reka-stranica-zlatko-jorgictekla-reka-stranica-zlatko-jorgic Jedinstveno mesto na internetu po mnogo čemu. Običan čovek na prvom mestu je danas retkost u medijima ali na ovom mestu je mnogo priča o kreativnim ljudima i njihovim uspesima. Imao sam čast da je autor ovog sajta gospodin Bratislav Uraković prepoznao moj rad na izradi skulpturnih fontana i predstavio ga na posebnoj stranici mnogobrojnim posetiocima. 


 

zenska-strana-zlatko-jorgiczenska-strana-zlatko-jorgic

Online magazin portal posvećen ženskim temama, ima i muških. Zasto kupovati razne časopise kad imate sve na jednom mestu - besplatno! Ovo je moto internet strane koja ima mnogo interesantnih članaka o ishrani, kozmetici, zdravlju, ljubavi, modi, životnom stilu, putovanjima i kuhinji. Na ovoj stranici nalazi se i naš tekst od feng shui fontanama i svakodnevnom stresu kod čoveka. Odvojite vreme da posetite ovu stranicu - imate šta pročitati.

 
 

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA