googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA 10% popusta!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje.

Fontana Granada je u našoj TOP ponudi ne bez razloga. Poseban popust na njenu kupovinu i brza dostava na Vašu adresu je rešenje za Vaše dvorište ili poslovni prostor. Po ceni od 71.000,00 dinara sa besplatnom dostavom i ugradnjom možete odmah naručiti ovaj unikatni model fontane.

Granada-fontana-za-dvoristeGranada-fontana-za-dvoriste

Fontana Eldorado

Fontana-Eldorado-Feng-ShuiFontana-Eldorado-Feng-Shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 fontana-aida-feng-shui-1fontana-aida-feng-shui-1

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Naši saradnici  

Saradnici koji promovišu naš rad na izradi fontana 

 

artijana-prodavnica-umetnickih-rukotvorinaartijana-prodavnica-umetnickih-rukotvorinaNa internetu postoje lepa mesta gde se mogu videti umetničke rukotvorevine kreativnih ljudi. Jedno od najlepših takvih mesta je svakako Artijana- prodavnica rukotvorina. Naša saradnja traje  već tri godine i kako to danas izgleda možete videti na stranici gde se nalazi naša prodavnica. Na blogu ove internet prezentacije nalazi se i intervju sa autorom fontana Zlatkom Jorgićem.


 

suveniri-srbije-zlatko-jorgicsuveniri-srbije-zlatko-jorgicInternet prezentacija www.suvenirisrbije.com je reprezentativno mesto koje okuplja autore umetničkih suvenira Srbije i regiona. Autor skulpturnih fontana Zlatko Jorgić ovde je predstavljen na posebnoj stranici gde je opisan njegov rad i  gde su pokazani odabrani modeli fontana.

Preporučujemo da ovaj sajt bude Vaše omiljeno mesto jer ovde možete kupiti unikatne poklone za svaku priliku i namenu.

Autori ove značajne internet prezentacije svoje članove i posetioce obaveštavaju o svim značajnim menifestacijama gde izlažu registrovani članovi ovog udruženje.

Sve iskrene preporuke!


 

artinfo-profil-zlatko-jorgicartinfo-profil-zlatko-jorgicArtinfo je portal o likovnoj i primenjenoj umetnosi, profilima umetnika, online prodaje i aukcija umetnickih dela, izlozba, galerija. Moj rad na skulpturnim fontanama ovde je predstavljen na autorskoj stranici na jedan poseban način i pozivam Vas da je svakako posetite jer pored rada na fontanama dosta toga je napisano o meni iz nekog drugog ugla.tekla-reka-stranica-zlatko-jorgictekla-reka-stranica-zlatko-jorgic Jedinstveno mesto na internetu po mnogo čemu. Običan čovek na prvom mestu je danas retkost u medijima ali na ovom mestu je mnogo priča o kreativnim ljudima i njihovim uspesima. Imao sam čast da je autor ovog sajta gospodin Bratislav Uraković prepoznao moj rad na izradi skulpturnih fontana i predstavio ga na posebnoj stranici mnogobrojnim posetiocima. 


 

zenska-strana-zlatko-jorgiczenska-strana-zlatko-jorgic

Online magazin portal posvećen ženskim temama, ima i muških. Zasto kupovati razne časopise kad imate sve na jednom mestu - besplatno! Ovo je moto internet strane koja ima mnogo interesantnih članaka o ishrani, kozmetici, zdravlju, ljubavi, modi, životnom stilu, putovanjima i kuhinji. Na ovoj stranici nalazi se i naš tekst od feng shui fontanama i svakodnevnom stresu kod čoveka. Odvojite vreme da posetite ovu stranicu - imate šta pročitati.