googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Fontana kao poklon

Unikatne fontane - idealan poklon za svaku priliku

Poštovani,

Sanduk-za-fontanuna vaše insistiranje uveli smo prodaju fontana u posebnom pakovanju kada je u pitanju poklon za dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Fontanu koju odaberete mi ćemo spakovati u posebno izrađene prikladne kutije sa detaljima kakve vi želite (boja, logo, poruka...) i fontanu mi dostavljamo na adresu koju Vi navedete i u vreme koje Vi želite. Naše fontane dostupne su Vam 365 dana u godini svih 24 sata. Potrebno je da samo najavite kupovinu 7 dana pre vašeg značajnog datuma da bi fontana - poklon bila pripremljena. Fontanu koju kupujete kao poklon možete odabrati iz naše prodavnice.

U našoj radionici izrađujemo i tematske fontane za Vaše proslave i slavlja.

 

 

 

 

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA