googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Katalog i cenovnik Feng Shui i etno fontana


Fontana-FortunaFontana-FortunaNova verzija kataloga fontana u kojem su pored fotografija navedene dimenzije i cene  fontana što će Vam pomoći ako se odlučujete za kupovinu fontane.

U katalogu se nalaze i modeli fontana koji su izrađeni i koje možete odmah naručiti. 

Kako su sve fontane u katalogu unikati i ručni radovi Vi uvek možete naručiti fontanu u drugim dimenzijama I drugoj boji npr. uz konsultacije sa autorom Zlatkom Jorgićem.

Preporučujemo da svakako posetite i stranicu promotivna prodaja gde je uvek izloženo nekoliko fontana koje možete kupiti po promotivnim cenama i to su po pravilu i najnoviji modeli fontana kod kojih je cena i do 20% niža od pune cene.

Za Vas je uvek pripremljena i ponuda iz naše online prodavnice gde se nalazi mnoštvo podataka fontana koje možete odmah naručiti.

Naručenu fontanu iz kataloga ili prodavnice možemo po vašoj želji poslati kurirskom službom upakovanu u drveni sanduk koji je štiti od oštećenja ili je na Vašu adresu može doneti autor fontana lično.

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA