googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Galerija dvorišnih fontana

Fontane za dvorišta izrađene u Radionici za izradu fontana Bistrica prepoznatljive su po jasnoj i oštroj liniji oblika i spadaju u skulpturne fontane i predstavljaju danas retkost na tržištu, pogotovu što su izrađene od prirodnih materijala. U ovoj galeriji fontana za dvorište predstavili smo nekoliko tipičnih modela i preporučujemo Vam da ostale modele kojih je veliki broj potražite u našem katalogu fontana gde svakako možete odabrati fontanu za Vas.

Galerija Dvorišnih fontana

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA