googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Galerija najlepših fontana

Fontane za dvorišta, stambeni i poslovni prostor

Sve fontane koje smo do sada izradili podelili smo u dve osnovne grupe: dvorišne i unutrašnje. Međutim, kao što ćete videti na fotografijama dvorišne fontane mogu svoje mesto naći, kao što se i pokazalo u praksi i u poslovnim prostorijama, ugostiteljskim i hotelijerskim objektima.

Feng-Shui-fontana-ElviraFeng-Shui-fontana-ElviraFontane se razlikuju i po izgledu. Izradilli smo etno stilu, "priroda u malom" i naravno po Feng Shui pravilima - za svakoga pravi izbor.

U ovim galerijama su odabrane fotografije fontana koje dočaravaju njihovu lepotu i sklad materijala od kojih su izrađene. Pored ovih fotografija fontana možete posetiti i naš jedinstven katalog fontana u kojem se nalaze modeli koje možete odmah naručiti.

Postoje izrađene fontane koje su bile naša ideja od početka do kraja, ali postoje i one koje su Vaša ideja i slobodno možemo reći da među njima ima i nekoliko najlepših. Zajedno smo radili od idejnog rešenja do krajnje izrade, na obostrano zadovoljstvo. danas se možemo pohvaliti sa sedamdesetak modela koji krase stambene i poslovne prostore u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj,  Republici Srpskoj i Grčkoj. Galerija fotografija naših fontana je pokušaj da predstavimo najlepše što smo do sada izradili, a dokaz da smo to dobro uradili je da su gotovo sve fontane već pronašle svoje mesto u vašem prostoru.  

 

Katalog fontana

 Jedinstven katalog fontana sa svim podacima koji će Vam pomoći u izboru fontane za Vaš prostor. Dimenzije, težina, rok dostave, cena i sve što je potrebno u Vašem odlučivanju.

Katalog - link

 


Promotivna prodaja

 

 U našoj ponudi fontana uvek imamo modele koji imaju promotivnu cenu i koji su Vam dostupni odmah! Isporuka ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu adresu ili u terminu koji Vama odgovara.

Promotivna prodaja - link


Blog - fontane

Autor fontana Zlatko Jorgić u svom blogu na poseban način piše o svom radu što Vam svakako može pomoći, od odabira fontana, održavanja i samostalne izrade. Svakako posetite ovo interesantno i korisno mesto na internetu.

autor fontanaautor fontana


Lična karta 

FONTANE BISTRICA