googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA 10% popusta!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje.

Fontana Granada je u našoj TOP ponudi ne bez razloga. Poseban popust na njenu kupovinu i brza dostava na Vašu adresu je rešenje za Vaše dvorište ili poslovni prostor. Po ceni od 71.000,00 dinara sa besplatnom dostavom i ugradnjom možete odmah naručiti ovaj unikatni model fontane.

Granada-fontana-za-dvoristeGranada-fontana-za-dvoriste

Fontana Eldorado

Fontana-Eldorado-Feng-ShuiFontana-Eldorado-Feng-Shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 fontana-aida-feng-shui-1fontana-aida-feng-shui-1

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Galerija najlepših fontana

Fontane za dvorišta, stambeni i poslovni prostor

Sve fontane koje smo do sada izradili podelili smo u dve osnovne grupe: dvorišne i unutrašnje. Međutim, kao što ćete videti na fotografijama dvorišne fontane mogu svoje mesto naći, kao što se i pokazalo u praksi i u poslovnim prostorijama, ugostiteljskim i hotelijerskim objektima.

Feng-Shui-fontana-ElviraFeng-Shui-fontana-ElviraFontane se razlikuju i po izgledu. Izradilli smo etno stilu, "priroda u malom" i naravno po Feng Shui pravilima - za svakoga pravi izbor.

U ovim galerijama su odabrane fotografije fontana koje dočaravaju njihovu lepotu i sklad materijala od kojih su izrađene. Pored ovih fotografija fontana možete posetiti i naš jedinstven katalog fontana u kojem se nalaze modeli koje možete odmah naručiti.

Postoje izrađene fontane koje su bile naša ideja od početka do kraja, ali postoje i one koje su Vaša ideja i slobodno možemo reći da među njima ima i nekoliko najlepših. Zajedno smo radili od idejnog rešenja do krajnje izrade, na obostrano zadovoljstvo. danas se možemo pohvaliti sa sedamdesetak modela koji krase stambene i poslovne prostore u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj,  Republici Srpskoj i Grčkoj. Galerija fotografija naših fontana je pokušaj da predstavimo najlepše što smo do sada izradili, a dokaz da smo to dobro uradili je da su gotovo sve fontane već pronašle svoje mesto u vašem prostoru.