googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Katalog fontana»

jedinstven katalog fontana sa unikatnim modelima različitih oblika i veličina za dvorišta, stambeni i poslovni prostor. Više...


Promotivna prodaja »

Dvadeset unikatnih fontana u promotivnoj prodaji koje možete naručiti odmah, isporuka je u roku od 24 sata, plaćanje je pouzećem. Više...


Fontane za dvorište i poslovni prostor   Viktorija

fontana-viktorijafontana-viktorija

 

 Cena: 86.700,00 din.

 

Unikatne skulpturne fontane - lepota vode i kamena 

Atelje za izradu fontana Bistrica - autor Zlatko Jorgić

Galerija najlepših fontana

Fontane za dvorišta, stambeni i poslovni prostor

Sve fontane koje smo do sada izradili podelili smo u dve osnovne grupe: dvorišne i unutrašnje. Međutim, kao što ćete videti na fotografijama dvorišne fontane mogu svoje mesto naći, kao što se i pokazalo u praksi i u poslovnim prostorijama, ugostiteljskim i hotelijerskim objektima.

Feng-Shui-fontana-ElviraFeng-Shui-fontana-ElviraFontane se razlikuju i po izgledu. Izradilli smo etno stilu, "priroda u malom" i naravno po Feng Shui pravilima - za svakoga pravi izbor.

U ovim galerijama su odabrane fotografije fontana koje dočaravaju njihovu lepotu i sklad materijala od kojih su izrađene. Pored ovih fotografija fontana možete posetiti i naš jedinstven katalog fontana u kojem se nalaze modeli koje možete odmah naručiti.

Postoje izrađene fontane koje su bile naša ideja od početka do kraja, ali postoje i one koje su Vaša ideja i slobodno možemo reći da među njima ima i nekoliko najlepših. Zajedno smo radili od idejnog rešenja do krajnje izrade, na obostrano zadovoljstvo. danas se možemo pohvaliti sa sedamdesetak modela koji krase stambene i poslovne prostore u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj,  Republici Srpskoj i Grčkoj. Galerija fotografija naših fontana je pokušaj da predstavimo najlepše što smo do sada izradili, a dokaz da smo to dobro uradili je da su gotovo sve fontane već pronašle svoje mesto u vašem prostoru.